Demi’s Birthday meeting 2018

Op 20 augustus wordt Demi 26 jaar en dat willen we natuurlijk graag vieren! Dit jaar hebben we het iets anders bedacht dan afgelopen jaren en we hopen dat jullie het een leuk idee vinden! Lees snel verder om erachter te komen wat het idee is voor de birthday meeting 2018.

Het idee

We willen met zo veel mogelijk Lovatics gaan varen met de Pannenkoekenboot. De boot vaart een rondje en alle mensen, in ons geval met een groep Lovatics, kunnen onbeperkt pannenkoeken eten! Het varen duurt 75 minuten.

Alleen het varen en pannenkoeken eten is ook maar zo iets, dus ook voor de rest hebben we nog wat bedacht om te doen. Ons programma is van 13:00 tot 16:30. Maar als je wilt kan je altijd na het pannenkoeken eten naar huis toe gaan.

Inschrijven kan via deze link!

Waar?

Deze meeting vindt plaats in Amsterdam. Het klopt dat er meerdere pannenkoekenboten verspreid zijn door het land, deze keer hebben wij gekozen voor Amsterdam. We verzamelen tussen 12:30 en 13:00 op het centraal station, in de IJhal bij de I Amsterdam Store. Op de bordjes in het station wordt de IJhal aangegeven.

Nadat we compleet zijn gaan we met de boot (pondje) naar de NDSM werf, waar de pannenkoekenboot vertrekt. Daar zullen we eerst een namenrondje doen, een leuke activiteit en wachten we tot de boot vertrekt. We kunnen vanaf 14:00 de boot op.

Wanneer?

Leuk al deze informatie, maar je wilt vooral ook wel weten wanneer gaan we dit dan doen? Dat doen we op zaterdag 18 augustus. Maandag 20 augustus beginnen de eerste scholen alweer en het is wel zo leuk als zo veel mogelijk Lovatics aanwezig kunnen zijn. Schrijf het dus maar vast in je agenda en vraag vrij!

We geven het best vroeg aan, het duurt nog 4 maanden voordat die meeting is. Dit komt omdat we van te voren moeten reserveren. Dit willen we op 2 augustus al gaan doen, zodat er sowieso plek is voor ons. Met het reserveren moeten we ook meteen betalen (en besparen we €1 per persoon). Dus dan komen we bij het volgende deel, de kosten.

Hoeveel kost het?

Deze meeting brengt kosten met zich mee, omdat we gaan eten en varen met de pannenkoekenboot. De kosten zijn per persoon €17,50.

Voordat je denkt, wow dat is echt heel veel, gaan we het even voor je bijstellen. Een naturel pannenkoek is bij de meeste pannenkoekenhuizen/restaurants 6 a 7 euro. Bij deze boot kan je nog kiezen uit verschillende soorten pannenkoeken en de verschillende toppings. Daarnaast kan je er meer dan 1 eten, zo veel als je maar kan. Ze gaan er vanuit dat iedereen ongeveer 2 pannenkoeken eet met toppings die ze daar hebben. Dan zit je al aan zo een €15. En dan betaal je ook nog voor het onderhoud van de boot zelf en de brandstof voor tijdens de vaart. Dan valt het allemaal best mee.

Ga je ook mee? Schrijf je hier in!

Minimum of maximum?

Voor deze meeting hebben we geen minimum of maximum aantal deelnemers. We gaan met zijn 6en van het team mee, dus we zijn al met 6! Hoeveel erbij komen is aan jullie zelf. Dit kan ook betekenen dat we straks met 30 Lovatics aan tafel zitten om Demi haar verjaardag te vieren!

Belangrijke data

7 dagen – binnen 7 dagen nadat je je hebt ingeschreven verwachten we de betaling voor de pannenkoekenboot. Heb je dan niet betaald? Dan verwijderen we jouw inschrijving en kan je je weer opnieuw inschrijven als je wel gaat betalen. Je krijgt er dan nog wel een mailtje over!
19 mei – start opgeven voor de meeting.
31 juli – de laatste dag dat je je kan inschrijven voor deze meeting.
2 augustus – we gaan reserveren, dus wil je je nog kosteloos afmelden? Doe dat dan voor 2 augustus.

Toch niet mee?

Is het half augustus en kom je er achter dat je niet mee kan, je toch moet werken of er iets anders is? Dat zou namelijk allemaal kunnen. Wij kunnen je dan alleen niet meer het geld teruggeven, we hebben dan namelijk al voor je betaald. Wat wel kan is dat je zelf iemand anders vind die mee wilt in jouw plaats. Deze Lovatic betaald dan aan jou de €17,50 en gaat mee met de meeting! Zo heb je toch je geld terug en wij geen leeg plekje aan tafel!

Vergeet niet om je in te schrijven als je wilt komen!

Een gedachte over “Demi’s Birthday meeting 2018

Geef een reactie