Armbandjes

Zoals veel van jullie wel eens gezien hebben, verkopen wij van alles, bijvoorbeeld armbandjes. Maar wat is het nu allemaal en hoeveel kost het en vooral hoe bestel je het?

Zoals veel van jullie wel eens gezien hebben, verkopen wij van alles, bijvoorbeeld armbandjes. Maar wat is het nu allemaal en hoeveel kost het en vooral hoe bestel je het?Zoals veel van jullie wel eens gezien hebben, verkopen wij van alles, bijvoorbeeld armbandjes. Maar wat is het nu allemaal en hoeveel kost het en vooral hoe bestel je het?Zoals veel van jullie wel eens gezien hebben, verkopen wij van alles, bijvoorbeeld armbandjes. Maar wat is het nu allemaal en hoeveel kost het en vooral hoe bestel je het?

TMYLM tour armbandjes!

Deze armbandjes hebben we speciaal voor de Tell Me You Love Me Tour laten maken. We hebben in eerste instantie 200 bandjes besteld, maar als deze opraken kunnen we er nog meer bestellen. Ook kijken we nog even of we voor de 2de show van Demi nog gaan bestellen. Dit ligt aan hoeveel belangstelling er is en hoe de bandjes voor 18 juni verkopen. Van de opbrengt gaat €0,50 per bandje naar Dalisay Recovery, meer hierover lees je in het artikel.

Hoeveel Prijs (excl. verzendkosten)
1 € 3,00
2 € 6,00
3 € 9,00

De tour armbandjes kan je alleen bestellen via dit formulier!


Zoals veel van jullie wel eens gezien hebben, verkopen wij van alles, bijvoorbeeld armbandjes. Maar wat is het nu allemaal en hoeveel kost het en vooral hoe bestel je het?
Stay strong armbandjes
We hebben ze alleen nog maar in het zwart. Aan de ene kant staat de tekst Stay Strong en aan de andere kant staat Demi Lovato.

Hoeveel Prijs (excl. verzendkosten)
1 € 2,50
2 € 5,00
3 € 6,00

Zoals veel van jullie wel eens gezien hebben, verkopen wij van alles, bijvoorbeeld armbandjes. Maar wat is het nu allemaal en hoeveel kost het en vooral hoe bestel je het?           Zoals veel van jullie wel eens gezien hebben, verkopen wij van alles, bijvoorbeeld armbandjes. Maar wat is het nu allemaal en hoeveel kost het en vooral hoe bestel je het?
Stay Strong Lovatic Heart

We hebben nieuwe armbanden! Aan de ene kant staat Stay Strong in een mooi lettertype en aan de andere kant vind je een rood Lovatic Heart!

Hoeveel Prijs (excl. verzendkosten)
1 € 3,50
2 € 7,50
3 € 9,50

Bestellen?

Vul het onderstaande formulier in, met wat je wil bestellen. Zet als onderwerp Bestellen.

  

Disclaimer

Alle winst die er gemaakt wordt door het team van Demi Lovato Nederland gaat terug naar de Lovatics. Dit gaat in de vorm van winacties (zoals concert kaartjes), nieuwe merchandise en het onderhoudt van de website. De leden van het team krijgen dit geld dus niet zelf om uit te geven. Daarnaast is de winst per product klein, zodat het voor jou te doen blijft om iets te kopen en het team dan kan blijven bestaan.